АТЛАС КОНСУЛТ - ATLAS CONSULT- Business Law Firm

 

Връзки
ATLAS CONSULT
За нас
Услуги
Обучения
Клиенти
За контакти
Новини
ISO 9001:2008
Календар


Консултации ISO Юридически консултации Управление на проекти

Обучения / Фирмени обучения и специализирани курсове

Фирмени обучения и специализирани курсове
24.03.09 15:52

Автор:Atlas Holding
Oбучениенията представят специфичните изисквания на основните ISO стандарти и действащата нормативна база и практики във връзка с приложението им.
Курсовете са предназначени за представители на организации в процес на внедряване или с внедрена система за управление, които желаят да преминат обучение за да познават и да могат да интерпретират изискванията на съответния ISO стандарт. Обучението съдържа презентации, практически самостоятелни упражнения, упражнения в екип и ролеви игри.

Целта на обученията е да запознаят делегатите с видовете стандарти за организационно управление, с техните изисквания и да предоставят основни знания за управление на бизнес процесите в организацията.


Обученията запознават делегатите с начините за предприемане на ефективни действия, насочени към установяването и елиминирането на причините за всяко установено несъответствие.

Курсовете са насочени и към всички, които са ангажирани в процесите на оценка и анализ на риска в рамките на системи за управление на информационната сигурност, или изобщо в процесите, които касаят опазването на сигурността на информационните активи на съответната организация.

Не се изисква предварителна подготовка на делегатите, за участие в курса. След приключването на курса се издава сертификат.

За въпроси относно датите на предстоящи обучения и записване, ползвайте линковете от менюто "Календар" и "За контакти"
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

1.4727